Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Συνάντηση με συναδέλφους στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε admin 21/03/2018 0 Σχόλιο(α) Νέα,

Την Τρίτη 20-03-18, τα μέλη του Δ.Σ. (οι κ.κ. : Βενιαμίν Κουντούρης, Πρόεδρος και Μαρίνος Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος) καθώς και ο Τεχνικός σύμβουλος του Σ.ΕΠ.Ι.Ε., ο κος Αναστάσιος Χονδροματίδης, συναντήθηκαν σε αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, με συναδέλφους της Βόρειας Ελλάδας (νομοί : Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Καβάλας, Σερρών και Έβρου), κατόπιν πρόσκλησης του Δ.Σ. Συζητήθηκαν γενικά θέματα του κλάδου και οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τις προοπτικές στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Σ.ΕΠ.Ι.Ε. Τονίστηκε η σημασία του να αποτελεί κάποιος μέρος ενός Συνδέσμου επαγγελματιών, σε αντιπαράθεση με το να αντιμετωπίζει κανείς μόνος όλες τις δυσκολίες που έχει δημιουργήσει στον κατασκευαστικό κλάδο γενικότερα, η οικονομική κρίση και ο εργασιακός μεσαίωνας που επικρατεί.

Ο Σ.ΕΠ.Ι.Ε. παραμένει στη διάθεση κάθε συναδέλφου ή ενδιαφερόμενου, για  να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία ή ερώτημά του.